Hva er Egoista?

Egoista er Norges første superraske pizzaopplevelse, et unikt fast-casual konsept som setter deg i førersetet.
Vi lager deilige pizzabunner med kortreiste råvarer fra lokale produsenter.
Du bestemmer toppingene og får pizzaen ferdig på få minutter.
Velg mellom 35 forskjellige toppinger til faste lave priser
.

Hvordan startet Egoista?

Egoista ble grunnlagt i 2019 av Knut og Hans Martin. Inspirert av søket etter raske, rimelige
og sunne restauranter, begynte de å undersøke om det var en annen måte å tilby
nordmenns favorittrett – pizza – på.
Og hva om alle kunne få akkurat det de ville ha,
med dagsferske ingredienser fra lokale produsenter til en hyggelig pris?

Dette inspirerte Knut og Hans Martin til å åpne sin første Egoista-restaurant.

Men hva med de ansatte?

Å spre den glade Egoista betyr mange ting, men for det meste betyr det å behandle våre
medarbeidere bra. Ved å sette våre ansatte først, streber vi etter å skape en trygg og god arbeidsplass.

Sammen har vi et mål om å bygge et godt felleskap omgitt av de beste pizzaene du kan tenke deg!

Er råvarene noe gode da?

Vi er glad i kortreiste råvarer. Og da mener vi ikke at vi har tatt en kortreist spasertur ned på butikken på hjørnet.
Neida, vi inngår samarbeid med lokale leverandører 
– så du kan få din helt unike pizza med de beste og ferskeste råvarene.

Derfor bruker vi kun toppen av økologisk hvete fra Holli Mølle i Spydeberg for å lage bunnen.
Du kan dandere med cappocollo, salami, nduje eller salsiccia fra Felloni Spekehus på Skedsmokorset.
På en seng av mozzarella, gorgonzola, parmesan eller chevre fra en blid ku, spretten geit eller doven bøffel.
Ispedd litt tomat, løk, paprika, salat, ruccula, pære, brokkolini/brokkoli og en aromasopp.
Alt fra en bonde nær deg. Toppet med noen pinjekjerner, litt chili, San Marzanotomater, oliven
eller en artig sjokk fra et sted i Syden. (Den er ikke kortreist, men den er ganske nær noen norske turister gjennom sesongen)