Åpen søknad

Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.

Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)

Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no

FRANCHISE

Ønsker du å bli franchisetaker? kontakt oss her

Ny lokasjon?

Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her

PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.

 

Åpen søknad

Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.

Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)

Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no

FRANCHISE

Ønsker du å bli franchisetaker? kontakt oss her

Ny lokasjon?

Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her

PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.

Åpen søknad

Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.

Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)

Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no

FRANCHISE

Ønsker du å bli franchisetaker?
Kontakt oss her

Ny lokasjon?

Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her

PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.