Åpen søknad
Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.
Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)
Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no
FRANCHISE
Ønsker du å bli franchisetaker? kontakt oss her
Ny lokasjon?
Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her
PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.
Åpen søknad
Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.
Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)
Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no
FRANCHISE
Ønsker du å bli franchisetaker? kontakt oss her
Ny lokasjon?
Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her
PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.
Åpen søknad
Siden kundene våre oppfordres til å være egoistiske, så trenger vi med andre ord uselviske kolleger.
Vi er alltid på jakt etter flinke folk, der “flink” handler mest om å ha godt humør, kunne møte folk og skille mellom chevre, gorgonzola, sopp og bananer. (Neida, vi har ikke bananpizza. Enda.)
Ser du for deg at du kunne passet inn i denne familien, er vår epost alltid åpen: jobb@egoista.no
FRANCHISE
Ønsker du å bli franchisetaker?
Kontakt oss her
Ny lokasjon?
Har du et ledig lokale som kunne passet oss – ta kontakt her
PS: Vi lover deg 100 gratis pizza om du tipser oss om det som blir et nytt medlem i Egoista familien.